Vurdert av: Eirik Aase

Børs fra 1-10. 1 er svakest, mens 10 er best.

Viking – Molde 2-3
Målscorer:
 V: Selvmål, Tommy Høiland. M: Erling Braut Håland, Björn Bergman Sigurdarson, Martin Ellingsen.
Kort: V: Jose Cruz (Rødt kort), Ross Jenkins. M: Matias Normann, Christophe Telo.


BØRS:

Amund Wichne: 4
– Gjør en grei jobb i mål. Får tre baklengsmål, men vanskelig å gi han mye av skylden for det. Regner med at Wichne fortsetter i mål neste kamp.

Andreas Nordvik: 5
– Er tøff og god bak i forsvarsrekken. Er god på 1-0 scoringen. Sliter litt med bakromsløpene sammen med Rasmus Martinsen. Godkjent av Nordvik.

Rasmus Martinsen: 4
– Fikk det tøft mot Fredrik Brustad. Litt på etterskudd ved et par anledninger. Tøff dag på jobben pga. det røde kortet.

Jose Cruz: 
– Får ikke karakter pga. for lite spilletid. Det skal han være glad for.

Kristoffer Haugen: 5
– Herlig innlegg på 1-0. Klarer ikke involvere seg så mye senere i kampen. De tingene han gjør synes jeg er bra.  En godkjent kamp.

Claes Kronberg: 5
– Klarer seg bra defensivt, med unntak av da han ble parkert av Björn Bergmann Sigurdarson. Flere herlige offensive bidrag. Positivt fra Kronberg.

Ross Jenkins: 5
– Er hard og tøff i duellene. Viktig å ha på banen for Vikings del. Hans bidrag både defensivt og offensivt var bare helt greit, men hans pasning til Kristoffer Haugen i første omgang var det kvalitet over. Sesongens beste pasning på Viking Stadion?

André Danielsen: 4
– Frisk start, men forsvant etter utvisningen. Slet med å ta tak i kampen. Ble løpende en del mellom. Ingen god kamp for kapteinen.

Fredrik Torsteinbø: 4
– Ikke så mye involvert. Usynlig i store deler av kampen. Fantastisk involvering på 2-2 målet trekker opp.

Tommy Høiland: 6
– Dagens beste for hjemmelaget. Løftet både publikum og lagkamerater med positiv innstilling og en god prestasjon. Kronet en god dag på jobben med scoring.

Ghislain Guessan: 4
– Bruker litt lang tid med ballen, men ofte på grunn av manglende støtte. Viser glimtvis at han kan være en god mann å ha på topp, men mangler det lille ekstra. Ikke spesielt bra i dag.

Ikke nok spilletid til å bli vurdert: George Green, Zymer Bytyqi, Michael Haukås.

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert