Vurdert av: Eirik Aase

Børs fra 1-10. 1 er svakest, mens 10 er best.

Viking – Brann 2-4
Målscorer:
 V: Høiland, Ryerson. B: Orry Larsen, Vega, Skaanes, Haugen.
Kort: V: Danielsen


BØRS:

Iven Austbø: 4
– Slipper inn fire mål, men jeg straffer han ikke så mye. Flere av scoringene var det lite å gjøre med. Var ellers stødig.

Claes Kronberg: 4
– Ikke like farlig på venstresiden offensivt. Var den beste (minst dårlige) i forsvarsrekken i kveld.

Jose Cruz: 2
– Fryktelig kamp. Hadde en bra pasning gjennom til Usman Sale, ellers meget svak. Ga bort ballen enkelt, på etterskudd flere ganger og maktet ikke bidra offensivt.

Sime Gregov: 4
– Vinner en del dueller, men sliter sammen med resten av forsvaret. Fantastisk takling i slutten som sannsynligvis avverget scoring.

Kristoffer Haugen: 3
– Kristoffer Haugen er best på backen. Enkelt og greit. Fikk det vanskelig med posisjoneringen og hadde noen uheldige involveringer.

André Danielsen: 4
– Ingen stor kamp av kapteinen. Blir løpende mye mellom, men hadde et par gjenvinninger.

Ross Jenkins: 4
– Ble kåret til Vikings beste av hovedsponsoren, men det forstod jeg ikke helt. Hadde et par svake balltap, men hentet seg mye inn ved herlig kriging. Ikke den svakeste, men jeg synes ikke Jenkins var særlig bra.

Zymer Bytyqi: 5
– Klarte ikke involvere seg, men fikk det heller ikke enkelt. Gjorde en flott jobb da han skaffet straffespark i første omgang. Ble byttet av i pausen.

Fredrik Torsteinbø: 4 
– Ingen stor kamp av Fredrik Torsteinbø. Fikk ikke til så mye fremover på banen. Unngår 3er på grunn av den herlige målgivende pasningen frem til Julian Ryerson.

Julian Ryerson: 6
– Vikings beste etter min mening. Kriget som vanlig bra. Gjorde en god jobb både fremover og bakover på banen. Fantastisk scoring.

Tommy Høiland: 6
– Nok en scoring. Denne gangen fra krittmerket. Jobbet hardt, men fikk det vanskelig mot duellsterke Brann-stoppere. Synes Høiland leverte en god kamp, til tross for vanskelige arbeidsforhold.

Usman Sale: 5
– Mye pågangsmot og herlige løp. Dessverre har nigerianeren en tendens til å ødelegge for seg like etter han gjør noe bra. Var et friskt pust, men ikke mye mer.

Ikke nok spilletid til å bli vurdert: Mathias Bringaker

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert