Vurdert av: Eirik Aase

Børs fra 1-10. 1 er svakest, mens 10 er best.

Brann – Viking 1-1
Målscorer: B:
Fredrik Haugen. V: Samuel Adegbenro. 
Kort:
 Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen (Brann). Samuel Adegbenro, Julian Ryerson (Viking)


BØRS:

Iven Austbø: 4
– Stor trekk for elendig keeperarbeid på Branns scoring. Burde ha klart å avverge skuddet fra Fredrik Haugen. Hentet seg litt inn med et par gode redninger utover i kampen.

Claes Kronberg: 5
– Hadde et bra innleggsforsøk i første omgang hvor han kom seg helt inn i boksen, men bortsett fra det hadde han en kamp helt på det jevne. Slipper ikke til motstanderen noe særlig.

Michael Ledger: 5
– Blir ikke satt på de store prøvene, men gjør jobben de gangene han er involvert. En grei kamp av briten.

Karol Mets: 6
– En svak involvering i første omgang som kunne ha resultert i baklengsmål, men også flere meget viktige blokkeringer foran eget mål. God ballfordeler som satte i gang flere angrep.

Kristoffer Haugen: 6
– Han ble sendt i pølseboden av Daniel Braaten én gang, men resten av kampen var Haugen meget bra. Tøff i duell mot en av ligaens beste spillere for øyeblikket, og jobber seg fint inn de få gangene han gjør feil. Flere gode bidrag fremover og står også bak innlegget på utligningsmålet.

André Danielsen: 5
– Hard jobbing som vanlig fra André Danielsen. Havnet litt på etterskudd og lagde en del frispark i situasjoner som han fort burde og kunne vunnet ballen i. En del viktige gjenvinninger trekker opp.

Steffen Ernemann: 4
– Ikke den beste dagen på jobben for dansken. Lite involvert og ballen spratt ikke helt hans vei. Hadde en god mulighet i første omgang som han burde utnyttet bedre.

Julian Ryerson: 4
– Etter en fantastisk sesongstart, hadde også Julian Ryerson en sjelden svak kamp. Var ikke så dominerende som tidligere i vår, og vant ikke like mange dueller som vanlig. God og rolig med ballen var han dog, men pådro seg et unødvendig og billig gult kort.

Zymer Bytyqi: 4
– Litt anonym i første omgang, men gjorde noen gode avgjørelser med ball. Spilte fri Claes Kronberg på flott vis i første omgang, og la ned en god defensiv jobb.

Samuel Adegbenro: 6
– Samuel Adegbenro viser hvor viktig han er. Sukker opp flere minutter på overtid og sikrer poengdeling. Bortsett fra det må det være lov å forvente mer fra nigerianeren. Sliter tidvis mot Brann og har flere spillere på seg hele tiden. En middels kamp av Adegbenro hvor scoringen trekker opp.

Mathias Bringaker: 4
– Hærlig hælspark til Zymer Bytyqi, men bortsett fra det slet Mathias Bringaker mot sterke Brann-stoppere. Brann lå dypt og nektet Bringaker bakrom, og i duellspillet hadde han ikke sjans.

Kwesi Appiah: 5
– Involverer seg umiddelbart med en frekk tunnel. Vender spillet fint og vinner dueller. Hevet Vikings angrep med en gang han kom inn på banen med en halvtime igjen.

Ikke nok spilletid til å bli vurdert (Min 30 minutt): Stian Michalsen.

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert