Denne siden er laget til alle dere som ønsker å lese mine meninger om det som foregår i Stavangers stolthet Viking FK. Her vil det komme innlegg om alt fra spillerkjøp, spillestil, tingenes tilstand og annet som omhandler Viking. Det vil komme spillerbørs etter kampene, samtidig som du her skal kunne finne praktisk informasjon om alt fra tabell til terminliste.

Dette skal ikke være en side hvor du finner siste nytt om klubben, ettersom både Aftenbladet og Rogalands Avis gjør den jobben på dyktig vis. Det skal derimot være en slags blogg hvor jeg kan ytre mine meninger om klubben i mitt hjerte.

Mitt navn er Eirik Aase. I tillegg til å følge Viking, har jeg også et øye for engelsk fotball. Jeg driver siden Championship Norge, som omhandler nest øverste nivå i engelsk fotball.

På Twitter opererer jeg under brukernavnet @eirikaase

Følg «Skriking på Viking» på Facebook her.

Følg «Skriking på Viking» på Twitter her.

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert